Известие

Collapse
No announcement yet.

Много пуши черно таз кола :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

как на място? без подаване на газ ли? на място само ако давам газ пуши иначе на спокойни обороти не. тъпото е че като потегла нормално и примерно слагам втора и пак нормално нъли си подавам газ и гледам отзад леко са вижда пушак над багажника. представям си кво ли излиза от ауспуха

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
      как на място? без подаване на газ ли? на място само ако давам газ пуши иначе на спокойни обороти не. тъпото е че като потегла нормално и примерно слагам втора и пак нормално нъли си подавам газ и гледам отзад леко са вижда пушак над багажника. представям си кво ли излиза от ауспуха
      Батко нема такъф филм дизел да не пуши ...... особено над 5 години
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

моята е със същия двигател и поедно време забелязах същия проблем както при теб, напълних резервоара на бензиностанция Петрол и след 50-60 км.проблема изчезна спря да ми пуши в огледалото.И все пак от Петролска нафта до Петролска нафта има разлика тези дето са лукоил-петрол не става и тя много пуши. Не знам дали ще има ефект при тебе но може да пробваш все пак
        Алфа 156 1.9 JTD

Comment

първото което трябва да направите е да почистите дебитомера на мен пушеше до преди час сега не почистих го със 95%спирт който взех от аптеката само за 1лв. ОТЪРВАХ СЕ ОТ ИКАРУСА

Comment

Първоначално публикувано от paco6676 Покажи съобщение
            моята е със същия двигател и поедно време забелязах същия проблем както при теб, напълних резервоара на бензиностанция Петрол и след 50-60 км.проблема изчезна спря да ми пуши в огледалото.И все пак от Петролска нафта до Петролска нафта има разлика тези дето са лукоил-петрол не става и тя много пуши. Не знам дали ще има ефект при тебе но може да пробваш все пак
            Слагайте гръцка от нея по малко пуши
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              Слагайте гръцка от нея по малко пуши
              Ако става въпрос за тая червената гръца - Дизеляка се дави от нея и не ще да въри Или поне буса не вървеше, а той е същата технология на мотора

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                Ако става въпрос за тая червената гръца - Дизеляка се дави от нея и не ще да въри Или поне буса не вървеше, а той е същата технология на мотора
                Tука неква такава карат две фиатки ЖТДта не се оплакват викат че била хубава

Ramstein - Benzin

Comment

предпочитам да пуши и да опушвам няквви 1.8 бензинченца. слагал съм гръцка нафта щот нямах пари за жълта

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                    предпочитам да пуши и да опушвам няквви 1.8 бензинченца. слагал съм гръцка нафта щот нямах пари за жълта
                    Доволен ли си щото гръцкия бензин е по-добър

Ramstein - Benzin

Comment

ми да доволен съм . нямаше няква разлика освен в цената

Comment

поупрай пушилките като карах на трета с 90 до село

Comment

м да вече карам в обороти. гледам да не падам под 1700 и не пуши

Comment

не е съвсем така, че всички дизели пушат... ако искаш колега да ти пратя клипчета с моята, от момента в който я паля до настъпване във високи обороти не излиза никакъв дим... карам я само с дизел от еко-то, другите нещо май не понасят добре на тоя мотор или си внушавам... от време на време слагам и добавки

Comment

пичове и аз съм в паника имам алфа 156 джи ти ди 105 коня..до скоро не пушеше и преди една седмица се изненадах..пуше само на около 3000 оборота и повече..ниама значение на място ли е или в движение..все си пуше..ако някои разбере нещо пишете..мерси

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщение
                              първото което трябва да направите е да почистите дебитомера на мен пушеше до преди час сега не почистих го със 95%спирт който взех от аптеката само за 1лв. ОТЪРВАХ СЕ ОТ ИКАРУСА
                              здр...даи малко инфо ако може как се чисти..кисне ли се.турка ли се...с памук ли??? кажи ако може да не прецакам работата..мерси

Comment

пробвай да е покараш на трета с 90 около 10 мин и виж пак дали пуши

Comment

Working...
                                X