как на място? без подаване на газ ли? на място само ако давам газ пуши иначе на спокойни обороти не. тъпото е че като потегла нормално и примерно слагам втора и пак нормално нъли си подавам газ и гледам отзад леко са вижда пушак над багажника. представям си кво ли излиза от ауспуха
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много пуши черно таз кола :(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениекак на място? без подаване на газ ли? на място само ако давам газ пуши иначе на спокойни обороти не. тъпото е че като потегла нормално и примерно слагам втора и пак нормално нъли си подавам газ и гледам отзад леко са вижда пушак над багажника. представям си кво ли излиза от ауспухаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
моята е със същия двигател и поедно време забелязах същия проблем както при теб, напълних резервоара на бензиностанция Петрол и след 50-60 км.проблема изчезна спря да ми пуши в огледалото.И все пак от Петролска нафта до Петролска нафта има разлика тези дето са лукоил-петрол не става и тя много пуши. Не знам дали ще има ефект при тебе но може да пробваш все пакАлфа 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от paco6676 Покажи съобщениемоята е със същия двигател и поедно време забелязах същия проблем както при теб, напълних резервоара на бензиностанция Петрол и след 50-60 км.проблема изчезна спря да ми пуши в огледалото.И все пак от Петролска нафта до Петролска нафта има разлика тези дето са лукоил-петрол не става и тя много пуши. Не знам дали ще има ефект при тебе но може да пробваш все пакsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеСлагайте гръцка от нея по малко пушиИли поне буса не вървеше, а той е същата технология на мотора
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеАко става въпрос за тая червената гръца - Дизеляка се дави от нея и не ще да въриИли поне буса не вървеше, а той е същата технология на мотора
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениепредпочитам да пуши и да опушвам няквви 1.8 бензинченца. слагал съм гръцка нафта щот нямах пари за жълтаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
не е съвсем така, че всички дизели пушат... ако искаш колега да ти пратя клипчета с моята, от момента в който я паля до настъпване във високи обороти не излиза никакъв дим... карам я само с дизел от еко-то, другите нещо май не понасят добре на тоя мотор или си внушавам... от време на време слагам и добавки
Comment
-
пичове и аз съм в паника имам алфа 156 джи ти ди 105 коня..до скоро не пушеше и преди една седмица се изненадах..пуше само на около 3000 оборота и повече..ниама значение на място ли е или в движение..все си пуше..ако някои разбере нещо пишете..мерси
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщениепървото което трябва да направите е да почистите дебитомера на мен пушеше до преди час сега не почистих го със 95%спирт който взех от аптеката само за 1лв. ОТЪРВАХ СЕ ОТ ИКАРУСА
Comment
Comment